Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

Személyes átvétel - A megrendeléseket lehetőséged van személyesen átvenni gyöngyösi telephelyünkön. Mivel a telephely nem üzletként üzemel, ezért minden esetben előzetes egyeztetés szükséges!

Futárszolgálat - Megrendelésed a MPL futárszolgálat szállítja ki. A várható szállítási idő terheltségtől függően a feladástól számított 1-2 munkanap. A MPL minden esetben előzetes értesítést küld a várható érkezésről. A szolgáltatás díja 1.490 Ft. A szállítási költséget 20.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk.

FoxPost - Amennyiben a csomagod FoxPost segítségével szeretnéd átvenni, úgy egy interaktív térkép segítségével tudsz cél csomagautomatát választani, melybe a feladástól számított 3-4 munka nap alatt juttatják el a rendelésed. A szállítsái költség ebben az esetben 499 Ft.


Fizetési lehetőségek

Előreutalás - Előreutalás esetén kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot az várható szállítási időről, illetve az utalással kapcsolatos adatokkal. Kérjük csak ez után utalj. Utalásnál kréjük, hogy a megrendelés sorszámára hivatkozz!

PayPal - Lehetőséged van megrendelésed PayPal segítségével is kifizetni. Ebben az esetben egy tőlünk és minden egyéb harmadik féltől elkülönített rendszerben tudsz fizetni bankkártyád segítségével, így biztos lehetsz abban, hogy adataid nem kerülnek rossz kezekbe. A tranzakcióról azonnal értesülünk, így talán az egyik leggyorsabb fizetési lehetőség.

Utánvét - Természetesen lehetőséged van a futárnál és a FoxPost automatánál utánvételes fizetésre